Welcome to Our Website

Werk aan jezelf met de Foundation Class van Innerlijke Kracht

De vele positieve effecten van mediteren zijn goed bekend, maar misschien ben je opzoek naar iets specifieks. Bijvoorbeeld ben je iemand die snel gestresseerd of overprikkeld raakt, dan zou het aan sensitiviteit kunnen liggen. Of als je meer wilt begrijpen over hoe je hersenen werken dan kan een fundering class heel nuttig zijn. Bij Innerlijke kracht worden er coaching en trainingen gegeven voor mensen die begeleiding zoeken met hun gevoeligheid en dagelijkse problemen.

Wat is hoge sensitiviteit?

Een van de therapieën die ze uitoefenen is voor personen die hoog sensitief zij. Dat zijn dus mensen die door hun gevoeligheid sneller moe of overprikkeld raken. Innerlijke Kracht probeert het te beschouwen als een hoog gewaar van de omgeving in plaats van een zwakte. Daarvoor bieden zij een training om aan de kracht van hoge sensitiviteit te werken, en daarmee minder last te hebben van die gevoeligheid. Zij helpen jouw aan het versterken van je waarnemen, weten, zijn & ontvangen.

Wat is Foundation Class?

Een andere therapie vorm die ze aanbieden, is Foundation Class. Dat is een class die in de diepte van jouw fundering gaat om veranderingen te brengen aan de onderdelen van je leven waarmee je niet zo tevreden bent. Bij Innerlijke kracht wordt er van uit gegaan dat iedereen een nieuwe fundering kan opbouwen, dat iedereen vrije keuze heeft en dat je zelf de bron voor verandering bent.

Misschien zijn dit soort therapie of meditatie vormen niet voor iedereen. Maar als je opzoek bent naar iets nieuws waar je kan ontdekken over jezelf, en daarbij leren verbeteren vanuit jezelf om gelukkiger te zijn, dan is een van deze cursussen wel voor jou gepast.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *