Welcome to Our Website

Alles wat je moet weten over de borstlift – het verbeteren van je zelfbeeld met een borstlift 

het verbeteren van je zelfbeeld met een borstlift

Wil je eindelijk vrij zijn van jouw lastige borsten die elke dag ongemakkelijk aanvoelen? Dan is een borstlift misschien iets voor jou. Een borstlift is een chirurgische ingreep waarbij overtollig weefsel en huid wordt verwijderd om de borsten te liften en te verfraaien. In deze blog leer je alles wat je moet weten over deze ingreep, inclusief de voordelen en mogelijke risico’s.

Hoe werkt een borstlift?

Een borstlift, ook wel mastopexie genoemd, is een chirurgische ingreep om de grootte, vorm en stevigheid van de borsten te verbeteren. Er wordt alleen overtollige huid verwijderd tijdens de procedure; er wordt geen extra materiaal toegevoegd. De arts maakt kleine insnijdingen in het gebied rondom je tepels om naar beneden gerichte incisies boven jouw borsten te maken. Hierdoor kan overtollig weefsel worden verwijderd en kan het weefsel dat nog intact is worden afgestemd tot normale proporties. Jouw arts zal dan je tepels herpositioneren op hun nieuwe locatie hoger op jouw borsten. Er wordt draad gebruikt om de huid strakker te trekken en vast te zetten als onderdeel van het proces, waardoor er meer spierdefinitie kan ontstaan.

Waarom kies je voor een borstlift?

Er zijn vele redenen waarom mensen kiezen voor een borstliftprocedure. Veel personen willen hun ongelukkige of slappe look corrigeren die vaak optreedt na gewichtstoename, zwangerschap of door ouderdom (zowel in leeftijdsgerelateerde factoren als verslapping van het bindweefsel). Andere patiënten willen dat hun ongelijke of asymmetrische buste er gelijkmatiger uitziet. Eigenlijk neem je met zo’n operatie alleen maar winst! Niet alleen gaat je buste er beter uitzien, maar door minder last te hebben van hangende of slappe buste-huid voel je je ook fitter in je vel!

Met zo’n operatie haal je dus veel meer winst dan alleen esthetisch resultaat! Elke patiënt kan anders reageren op de operatie, dus heb altijd goed contact met jouw arts over wat er precies gebeurt tijdens zo’n operatie en wat jou mogelijkheden resultaten kunnen zijn! Maar dankbaarheid is altijd aanwezig – want na zo’n operatie ben je blíj met jezelf! Als jezelf dus denkt dat zo’n operatie iets voor jou kan betekenen, neem dan contact op met een plastisch chirurg zoals https://www.facelandclinic.com/nl/ om alle details over zo’n operatie in kaart te brengen. Succes!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *